suplimente, shop, magazin, GetFit

Există viaţă înainte de moarte? (2002) – András Feldmár

psihoterapie, feldmar, andras, viaţă, moarte

 

Descarca documentarul integral de pe torente + Descarca subtitrari

English Version

Click pe  butonul de sub interviu pentru subtitrare En/Ro!

Părinţi şi copii

REZUMAT

„Cu toţii trăim într-o continuă hipnoză, iar acei oameni care se trezesc din vis şi încep să-şi trăiască propriile vieţi, înspăimântă pe ceilalţi dintre noi. Acest film evocă gândurile lui András Feldmár, gânduri care neliniştesc pe cel care ascultă, gânduri care ne cer să ne cunoaştem sufletul. Prin aceste gânduri, ne familiarizăm cu un om care necontenit îşi caută propriul suflet şi are un mod de  a gândi ce determină un puternic disconfort.”

Depresia şi schizofrenia

 András Feldmár :

O mulţime de tineri sunt duşi la psihiatru fiindcă stau ore întregi şi se uită la un perete. Dar nimeni nu trage părinţii la o parte, când se holbează la un ecran TV în aceaşi manieră. Adevărata întrebare nu este dacă există o viaţă după moarte, ci dacă există o moarte după viaţă.

.Regizorul Benedek Fliegauf despre András Feldmár

Benedek Fliegauf :

Este acest psiholog canadiano-maghiar în Debrecen, care este şi psihoterapeut, iar toate conferinţele sale sale sunt atît de aglomerate, încât nu ar mai fi loc să arunci un ac, iar lumea înregistrează prelegerile. Există un beneficiu suplimentar, în sensul că acordând puţină atenţie, cei care sunt interesaţi despre acest subiect pot găsi tone de informaţie. Și cred că acest film este bun pentru a depăşi acest hop: Acel spaţiu închis, înăuntrul căruia trăieşte lumea.

Pshiatrie şi inchiziţie

moarte, viaţă, psihoterapeut, psiholog, Feldmar

moarte, viaţă, psihoterapeut, psiholog, Feldmar

ARTICOLE RECOMANDATE

One Comment

  1. Admin 25/10/2011 at 17:33 - Reply

    Originile agriculturii : o perspectivă biologică şi o nouă ipoteză
    Greg Wadley & Angus Martin

    Dovezile prezentate până acum, sugerează următoarea interpretare:

    consumul cerealelor şi laptelui, în cantităţi dietetice obişnuite de către oameni normali, activează centrii recompensei din creier. Alimentele obişnuite în dietă înaintea agriculturii (fructe şi celelalte) nu au aceste proprietăţi farmacologice. Efectele exorfinelor sunt calitativ aceleaşi cu cele produse de alte droguri opioide şi (sau) dopaminergice, cum sunt recompensa, motivaţia, reducerea anxietăţii, o senzaţie de prosperitate şi probabil chiar dependenţă. Deşi efectele unei mese tipice sunt cantitativ mai puţine decât cele ale dozelor de droguri, cei mai mulţi oameni moderni, experimentează aceste efecte de câteva ori pe zi, în fiecare zi a vieţii lor de adult.

Mesajul tău...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.