suplimente, shop, magazin, GetFit

Dozele slabe de Naltrexon ameliorează boala activă Crohn

S-a demonstrat că opioizii endogeni şi antagoniştii de opioizi au un rol în vindecarea şi repararea ţesuturilor. Într-un trial pilot prospectiv deschis, au fost testate siguranţa şi eficienţa dozelor slabe de Naltrexon (LDN), un antagonist de opioizi, la pacienţii cu boala activă Crohn. [...]Terapia LDN pare a fi eficientă şi sigură la subiecţii cu boală activă Crohn. Studii ulterioare sunt necesare pentru analiza utilizării acestui compus.

Categories: LDN|Tags: , , , , |4 Comments

Terapia cu doze slabe de Naltrexon (LDN) pentru leucemie

Întrebare: Tocmai am fost diagnosticat cu pre-leucemie, leucemie la limită sau faza completă. Puteţi să mă îndrumaţi către o terapie alternativă? Răspuns: În general vorbind, leucemia este o maladie a sistemului imun, deci m-am gândit că ar fi o ocazie potrivită de a prezenta o terapie de care am devenit recent interesat. Terapia se numeşte 'Doze Slabe de Naltrexon' (LDN), iar mai multe informaţii, incluzând copii ale studiilor publicate, articole şi chiar înregistrări audio ale prelegerilor medicilor care au utilizat terapia, pot fi găsite pe www.lowdosenaltrexone.org.

Categories: LDN, Oncologie|Tags: , , |3 Comments

Supravieţuirea pe termen lung a unui pacient cu un cancer pancreatic şi metastaze hepatice, după protocolul cu acid alfa-lipoic/doze slabe de Naltrexon

Autorii descriu supravieţuirea pe termen lung a unui pacient cu un cancer pancreatic fără niciun fel de efecte toxice adverse. Regimul de tratament include protocol cu acid alfa lipoic intravenos şi doze slabe de naltrexon (ALA-N) şi un program cu stil de viaţă sănătos. Pacientului i s-a comunicat de către un reputat centru universitar de oncologie în Octombrie 2002 că sunt speranţe puţine pentru supravieţuirea sa.

Categories: LDN, Oncologie|Tags: , , , |0 Comments
Go to Top