suplimente, shop, magazin, GetFit

Supravieţuirea pe termen lung a unui pacient cu un cancer pancreatic şi metastaze hepatice, după protocolul cu acid alfa-lipoic/doze slabe de Naltrexon

Berkson BM, Rubin DM, Berkson AJ.
Centrul Medical Integrativ din New Mexico şi Universitatea de Stat din New Mexico, Las Cruces

Rezumat

Autorii descriu supravieţuirea pe termen lung a unui pacient cu un cancer pancreatic fără niciun fel de efecte toxice adverse. Regimul de tratament include protocol cu acid alfa lipoic intravenos şi doze slabe de naltrexon (ALA-N), şi un program cu stil de viaţă sănătos. Pacientului i s-a comunicat de către un reputat centru universitar de oncologie în Octombrie 2002, că sunt puţine speranţe pentru supravieţuirea sa. În orice caz, astăzi, în ianuarie 2006, pacientul s-a reîntors la lucru, fără simptome, şi fără un progres apreciabil al malignităţii. Protocolul integrativ descris în acest articol, ar putea avea posibilitatea extinderii vieţii unui pacient care în mod obişnuit ar putea fi considerat în fază terminală. Autorii cred că savanţii biologi vor produce într-o zi un remediu pentru cancerul pancreatic cu metastaze, probabil prin terapia genelor sau altă platformă biologică. Dar până când astfel de protocoale vor ajunge pe piaţă, protocolul ALA-N ar trebui studiat şi avut în vedere, dat fiind lipsa lui de toxicitate pentru dozele menţionate. Câţiva alţi pacienţi se află pe acest tratament şi par a se simţi bine la ora actuală.

acid alfa-lipoic, cancer, metastaze hepatice, ficat

SURSA: The long-term survival of a patient with pancreatic cancer with metastases to the liver after treatment with the intravenous alpha-lipoic acid/low-dose naltrexone protocol.

ARTICOLE RECOMANDATE

Mesajul tău...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.