suplimente, shop, magazin, GetFit

Interviu exclusiv acordat profesorului Rafael Petroff, de către fondatorul partidului “Clopotul de aur al Adevărului”, preşedintele Broneslav Colosenco

ARTICOLE RECOMANDATE

.SURSA: defunctul sindrom.go.ro

– Domnule Colosenco, spuneţi-ne în două cuvinte de unde veniţi, din ce rădăcini vă trageţi şi cum aţi reuşit să vă impuneţi atât de spectaculos pe plan mondial. Într-un fel, numele dumneavoastră indică o provenienţă slavă. Este adevărat?

– Nu, nu. Nicidecum. În arborele meu genealogic puteţi întâlni şi germani şi spanioli, dar şi ruşi sau francezi spre exemplu. Bunicul meu a avut mama rusoaică şi tata austriac, iar bunica a avut mama franţuzoaică, iar tata englez. Dar bunicii bunicilor mei se trăgeau din spanioli şi chinezi dacă nu mă înşeală memoria, cu toate că am informaţii despre nişte strămoşi români, polonezi, japonezi şi evrei dacă nu mă înşel.

– Cu alte cuvinte, aveţi o provenienţă foarte impresionantă, dar mai ales aveţi o activitate mai mult decât impresionantă.

– Într-adevăr, am o activitate atât de impresionantă fiindcă sunt un om deosebit. Aş putea spune că sunt unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, dacă nu cel mai influent şi cel mai bogat. În afară de aceasta sunt foarte inteligent, sunt poate cea mai desavârşită personalitate din toate timpurile. Pot spune că datorită mie lumea poate găsi adevărul şi se poate elibera de lanţurile neputinţei. Eu sunt acela care poate deschide omenirii uşile către puterea nemărginită a eternităţii, dar nu vreau să insist. Oamenii trebuie singuri să aleagă. Trebuie singuri să înţeleagă că eu am ajuns la un nivel superior şi sunt un adevarat împărat al lumii.

– Nu există nici o îndoială. Într-adevăr, sunteţi un adevarat împărat şi înţelepciunea străluceşte în ochii măriei voastre.

– Într-adevăr, sunt un mare înţelept. Sunt cel mai puternic, cel mai bogat şi cel mai înţelept din toate timpurile, dar nu vreau să fac mare caz din asta.

– Spuneţi-mi luminăţia voastră, cum aţi ajuns la o asemenea înţelepciune.

– Am ajuns atât de înţelept, în primul rând pentru că sunt foarte deştept, foarte inteligent si deosebit. Nu vreau să mă laud, dar eu n-am întâlnit niciodată o persoană mai rafinată, mai deosebită şi mai înţeleaptă decât mine. Am aflat ca sunt deosebit încă din frageda copilărie, când tatăl meu mi-a spus intr-o zi. “Afanasie, tu vei fi împăratul acestei lumi unde acum domneşte haosul, tu Afanasie vei lua sabia şi vei secera buruienile de pe acest pământ şi vei deveni Domnitorul Cel Dintotdeauna!” Aşa mi-a spus tata când aveam patru ani, iar când am împlinit şase ani, mama mi-a spus. “Afanasie, tu ai stea în frunte, tu eşti Domnitorul. Va veni ziua în care omenirea va cădea la picioarele tale şi tu vei ridica sabia ca un adevarat Împărat al acestei lumi muribunde. Atunci am înţeles că sunt deosebit, că sunt superior.

– Da Împărate Colosenco, sunteţi un domnitor adevărat şi în afară de aceasta sunteţi atât de puternic şi de bogat.

– Da, sunt foarte bogat şi foarte puternic, dar şi dumneavoastră domnule Rafael, sunteţi foarte bogat şi deştept. Aş putea spune că sunteţi aproape iluminat. Să nu-mi mai spuneţi împărate, doar suntem prieteni din copilărie. Spuneţi-mi simplu, Preasfinţite Domnitor Al Acestei Lumi, Afanasie Colosenco. Este suficient, nu-i cazul sa ne flatăm unul pe celălalt.

– Da, va înţeleg Preasfinţite Domnitor Al Acestei Lumi Afanasie Colosenco, dar eu nu sunt atât de destept şi de puternic, cu toate că nu sunt deloc prost. Aş putea spune ca sunt al doilea om de pe planetă, după dumneavoastră, iar dovada este asociaţia mea “Clopotul De Aur Al Adevarului”. Totuşi, aş vrea să-mi spuneţi în două cuvinte cum aţi ajuns atat de mare, atât de frumos, fiindcă sunteţi şi frumos.

– Da, stiu, sunt foarte frumos, am un succes nemărginit la femei. Aş putea să vă spun câte femei am avut, dar o să vă pară fantastic. Doriţi?

– Nu, poate nu-i cazul, fiindcă aş putea să mă complexez. La fel şi ceilalţi. Sunt convins că aveţi multe femei, fiindcă sunteţi cel mai bogat şi cel mai înţelept.

– Da, sunt foarte înţelept şi sunt şi frumos. Sunt ca un zeu, dar nu vreau să mă laud. Aş vrea totuşi să vă spun câte femei am în momentul de faţă şi câte femei am avut în total.

– Daca insistaţi Preasfinte Împărate, vă rog.

– Aşadar, momentan, eu care sunt cel mai desăvârşit amant şi Împărat al Omenirii, am un harem de o sută de mii de femei. Mai am un harem de o sută de mii de bărbaţi şi un al treilea harem de o sută de mii de porci. Mai am şi alte hareme, dar nu mai ştiu nici numărul şi nici unde se află. Nu vreau să mă laud, dar eu am atâta aur, încât aş putea acoperi cu el muntele Giomolungma.

– Ce munte?

– Giomolungma. E cel mai mare munte, iar prin urmare eu am cel mai mult aur din lume. Ce părere aveţi?

– N-am cuvinte Împărate, n-am cuvinte. Eu nu ma pot lăuda cu atâtea femei, dar şi eu am avut foarte multe femei.

– Cred, dar eu am avut mai multe.

– Fără îndoială, fiindca sunteţi mai deştept, mai bogat şi mai înţelept ca mine. Aş putea spune fără dubii că sunteţi mai înţelept decât toată lumea la un loc, împreună cu mine.

– Da, vă mulţumesc. Este adevărat. Sunt atât de înţelept şi atât de puternic, încât nu se poate măsura. Sunt şi foarte frumos, nu-i aşa?

– Da, sunteţi mai frumos decât un zeu. Orice Zeu ar trebui să îngenuncheze în faţa Divinităţii Domniei Voastre. Sincer să fiu, cred că numele pe care ar trebui să-l purtaţi cu adevărat ar trebui să fie următorul:

– Sunt foarte curios, ce nume ar trebui să port?

– Ar trebui să purtaţi următorul nume: Multpreacolosalul şi Nesfârşitul Domnitor Atotputernic Cel Etern şi Atotcuprinzător împărat Al Universului Prinţul Cel Dintotdeauna Multpreaînaltul Stăpânitor al Lumii şi Vasal al Timpului Domnul Afanasie Colosenco Cel Dintâi.

– Sunt aproape flatat domnule Rafael. Într-adevăr. Mi-aţi demonstrat că îmi cunoaşteţi adevărata valoare şi cred că aş putea să vă ridic la rangul de Senator Atotputernic Al Regatului De Fier şi Vasal al Țărilor de Jos. Vă pot face mai bogat de patru ori decât sunteţi acum. Ce credeti despre o asemenea evoluţie a situaţiei dumneavoastră?

– Vă sunt profund recunoscător şi mă închin până la pământ pentru măreţia de care ati dat dovadă şi ridic în slăvi bunătatea şi profunda înţelepciune fără margini pe care o raspândiţi în jur. Nu am cuvinte si cred ca locul dumneavoastră este deasupra tuturor lumilor, la baza universului, iar omenirea ar trebui să vă facă un monument din aur masiv, care să fie mai înalt decât toate culmile de pe acest pământ.

– Da, aş fi mulţumit dacă aş avea un monument de aur. Dar ar trebui să fie un monument foarte înalt, ar trebui să aibă cel puţin o mie de chilometri ca să corespundă cu valoarea şi înţelepciunea mea.

– Da, ar trebui să aibă mai mult de o mie de chilometri şi tot n-ar fi suficient pentru a egala măreţia Domniei Voastre.

– Da, şi dumneta meriţi un monument de argint, nu departe de monumentul meu şi să aibă vreo cincisute de metri sau chiar cincisuteşaizeci, ca sa nu vă simţiţi inferior.

– Nu, Doamne fereşte, eu nu merit un asemenea monument, mai ales lângă Măria Voastră. Eu merit un monument mic, de vreo patruzeci de metri, poate poleit cu argint, dar oricum, undeva în spate, în umbra monumentului Domniei Voastre.

– Mă bucur că sunteţi atât de modest şi aş vrea să vă fac cadou unul dintre haremurile mele, cel cu zece mii de blonde, dintre care o sută de gemene frumoase ca zeiţele. În afară de asta, aş vrea să vă invit la o orgie pe care o voi organiza peste o săptămână la Palatul Trandafirilor de Aur. Sper să nu mă refuzaţi.

– Vai de mine, sunteţi atât de generos, atât de frumos şi atotputernic.

– Da, sunt foarte puternic şi bogat. Aş putea să vă acopăr de o mie de ori cu aur.

– Sunt convins.

– Ei bine, acum trebuie să plec la Simpozionul Celor Șapte Împăraţi, dar ne auzim la un telefon mâine seară.

– Vă mulţumesc din suflet pentru interviul acordat şi daţi-mi voie să vă sărut tălpile.

– Da, poftiţi, dar să nu stricaţi luciul cizmelor mele nepreţuite.

– La revedere Majestate Împărat Colosenco cel Desăvârşit, părintele nostru atotputernic.

– Cu bine domnule Rafael.

grandoare; delir; megalomanie

2 Comments

  1. mathushalem 04/01/2019 at 18:22 - Reply

    Salutari…Va rog sa-mi spuneti cine este autorul textului de mai sus, unde a fost publicat precum si data aparitiei in media ? Multumiri

    • Admin 04/01/2019 at 18:37 - Reply

      Este specificată sursa înainte de articol. Acum 16 ani nici la ei pe sait nu scria nimic concret despre autori. Poate reușiți să aflați dvs. cine era în echipa sindrom.go.ro.

Mesajul tău...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.