suplimente, shop, magazin, GetFit

Ia mai mult!

Categories: Dietă|1 Comment on Ia mai mult!|Tags: , , , , |Daily Views: 0|321 words|1,6 min read|
AUTOR: Dr. cardiolog William Davis
Grâul, prin efectul exorfinelor, este un stimulator al apetitului. Mănânci o chiflă din grâu integral sau o brioşă cu tărâţe, vrei alta. De asemeni vrei mai mult din alte alimente. La fel vrei să mănânci ceva la fiecare două ore, din cauza largilor oscilaţii ale răspunsurilor insulină-glucoză: glicemie ridicată, urmată de o scădere abruptă, care declanşează un puternic impuls de a mânca (de unde şi poftele pentru un snack la 9 şi 11 a.m., după un mic dejun 7 a.m.)

Dacă grâul este stimulator al apetitului, atunci eliminarea lui ar trebui sa producă apetit scăzut şi aport caloric scăzut. Şi exact acest lucru se întâmplă.

Când produsele din grâu sunt eliminate din dietă – fără restricţie calorică, fără contorizarea gramelor de grăsimi şi carbohidraţi, fără program de antrenament, fără regim de purgaţie, fără a sări mese… nimic – aportul caloric scade 350 până la 400 calorii pe zi. Acest calcul caloric rămâne valabil în mod curios în multiple studii în care a fost eliminat grâul.

400 de calorii pe zi, are drept rezultat 9.5 kg pierdute de-a lungul a 6 luni, doar pe baza caloriilor. (3500 calorii la fiecare pound (453 g, n.t.) pierdut). Acest lucru se întâmpla în dietele de eliminare a grâului: 10-12 kg date jos timp de 6 luni.

Grâul este nicotina industriei alimentelor procesate, un mijloc de a garanta achiziţii repetate de alimente. De asemeni este produsul cu beneficiu maxim şi costuri reduse (subvenţionat de guvernul U.S.), un ingredient care are chiar propriul lui sindrom de renunţare daca sări peste o „doză”.

apetit; exorfine; grâu; poftă; greutate

SURSA: Have some more

ARTICOLE RECOMANDATE

One Comment

  1. Victor Ciubotariu 07/01/2014 at 18:25 - Reply

    Painea noastra cea de toate zilele , s-a dovedit a fi un drog in zilele noastre.

Mesajul tău...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.